Handelsbetingelser


 Ansvar

Handel på Hrmand.com kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Hrmand.com

 

Levering og fragt

Vi bestræber os på at sende din ordre senest tre dage efter din bestilling. Leveringstiden er normalt en til tre hverdage. Vi sender en e-mail til dig, når varen er afsendt fra os.

Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Ordre på kr. 500,00 og derover leveres fragtfrit til Danmark.

Ordre under kr. 500,00 tillægges en fragtpris på kr. 49,00

Vi anvender DAO til levering af din ordre. Hrmand ApS bærer ansvaret for varen, indtil du har modtaget den.

 

Betaling
Hrmand.com modtager betaling med Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron. Transaktion foregår via Quickpay.

 

Fortrydelsesret
Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du modtager din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis hele din ordre ikke leveres samtidigt.


Du skal senest 30 dage fra modtagelse informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan enten skrive til os på info@hrmand.com eller ringe på +45 26 85 26 23.

Det er vigtigt, at du informerer os om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig, at give os tydelig information om dette.

 

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har informeret os om, at du ønsker at fortryde købet. Du skal afholde fragtomkostningerne i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen indtil tidspunktet for varens levering til Hrmand ApS.

Du bedes medsende din ordrebekræftelse, hvorpå du skriver, at du fortryder købet. Dette letter ekspeditionen hos os og sikre en hurtigere tilbagebetaling til dig.

 

Varens stand ved returnering
Du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøver en vare i en fysisk butik. Hvis varen har været håndteret på anden vis, vil den blive betragtet som brugt og fortrydelsesretten bortfalder.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, refunderer vi naturligvis det beløb du har indbetalt til os. Ved tilbagelevering, skal du selv betale fragtudgifterne hertil. Vi refunderer din betaling hurtigst muligt efter har vi har modtaget varen retur, dog senest 7 dage efter modtagelsen.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre vi aftaler andet.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes eller afleveres til:

 

Hrmand ApS
Rudemøllevej 72
7800 Skive

 

Vi modtager ikke pakker sendt pr efterkrav.

 

Reklamationsret
Når du handler på www.hrmand.com har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af almindeligt slid eller fejlagtig/skadeforvoldende brug af varen.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Når varen sendes retur, betaler du i første omgang fragtudgifterne. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger (indenfor rimelighedens grænser). Så husk at gemme kvitteringen.

 

Varen sendes retur til:

Hrmand ApS
Rudemøllevej 72
7800 Skive

Vi modtager ikke pakker pr efterkrav.

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen indtil tidspunktet for varens levering til Hrmand ApS.


Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail

Vi foretager registreringen af dine oplysninger med det formål at kunne levere din ordre til dig.
Personoplysningerne registreres hos Hrmand ApS hvor de opbevares i fem år, inden de slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke.
Personalet i Hrmand ApS har adgang til de oplysninger, vi har registreret om dig.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Du har ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed sendes til Hrmand ApS. via info@hrmand.com

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Hrmand ApS (hrmand.com) tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler/forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

Brug af billeder/materiale fra www.hrmand.com

Det er ikke tilladt at anvende billeder eller andet materiale fra hrmand.com uden forudgående aftale med os. Du kan kontakte os på info@hrmand.com